sopptest

Yes vi kör vidare på 5:2 tycker att det går bra men jag tappar kanske inte så mycket i vikt som jag hade hoppats på.
Men det kanske kommer, vi får se.
Nu har jag hittat några färdiga soppor som inte innehåller så många kcal.
Började med Weight Watchers grönsakssoppa 111kcal per portion. Väldigt smidigt att ta med som lunch på jobbet då en burk är en portion. Jag är som vanligt lite skeptisk men måste erkänna att jag tyckte att den va god faktiskt. Så den ska jag köpa fler utav.
 
Sen va det Findus Köttsoppa, minns inte riktigt men ca 40kcal per portion. Den har jag ju ätit förut å den va fortfarande god.
 
Idag vart det Weight Watchers Gulaschsoppa 152kcal per portion. Återigen smidigt med portionsburken. Men den här va inte lika god som jag tyckte att grönsakssoppan va, fördelen är ju att det är lite kött i den här och det brukar mätta lite mer.
 
Vet inte riktigt vad jag hittar på till middag men det blir nog soppa, ev så gör jag en storburk Findus så kan barnen oxå äta soppa idag. Klurar lite.
 
Annars så planeras det bullbak imorgon då min lilltjej fyller år i helgen. Lite panik har jag då jag ännu inte har köpt någon present och faktiskt inte riktigt vet vad jag ska köpa. Hmmm ja det kommer väl nån idé förhoppningsvis.
 
Keep on going...
over and out
RSS 2.0